30.6.10

I got Paris for My BDay :))

Vse je res... Še preden sem uspela spakirat za London, sem za rojstni dan prejela najbolj čudovito darilo- Pariz v dvoje! Sicer se odpravljam šele septembra (verjetno ravno okoli Fashion Week-a), ampak bom že zdaj lahko sanjala o čudovitem razgledu iz Montmartre-ja in romantiki na Eifflu! I love Paris!!

29.6.10

London`s Calling!

Malo sem odsotna zadnje dni... Trenutno potekajo še zadnje priprave za trip v London... Very excited!!

slike: Asos

23.6.10

Movies after Work

Zadnjič sem imela povn kufr prešvicanih majic, trenerk in soperg in sem se po dolgem času malo igrala dressup. Ubistvu tudi zato, ker se nisem mogla odločit kaj je primerno hkrati za dnevni sprehod čez nakupovalni center in kino po službi. Verjetno mi ni treba razlagat, da so me vsi v službi spraševali kam grem :) Zmagala je zadnja kombinacija...


iWear: 1. obleka H&M, 2. obleka Amisu, 3. obleka H&M, čevlji Tally Weijl, torba Pull&Bear, suknič Tally Weijl

22.6.10

Run 4 Your Life

Prejšni teden sem začela tečt (končno). Iz začetnih 1,3 km sem napredovala v 5,5km, kar pa je najbol važno je to, da se počutim odlično. In ne morem si pomagat... tek v stari razvlečeni trenerki bi bil modni zločin, tako da sem se založila s trendi "športno" opremo, hi hi :))

MP3 player je med tekom moj survival kit, tempo pa mi najbol pogosto narekuje "jezna" muska... Top šit so Pendulum! Se med tekom počutim, kot da bi tekla v kakem njihovem spotu :)


iWear: kratke hlače H&M, siv top LA, prosojna majica H&M, anorak Karrimor, soperge Adidas

21.6.10

In a need for some Inspiration

Super chic...
Badass...
Knee high socks...
Ripped...
slike: Lookbook

17.6.10

16.6.10

Chocolate Fingers

V pisani ponudbi dekorativne kozmetike se resnično zanimam in obožujem le lake za nohte. Nazadnje sem si v DMu kupila čokoladen odtenek laka S-he (500). Nohte si niti slučajno ne mažem s kirurško natančnostjo, ker to požre preveč živčkov, še bolj pa me živcira službeno pravilo, ki prepoveduje kakršnokoli kreativnost na mojih nohtih. Zadnjič se mi ni dalo delati manikure in sem svoje delo opravljala z breskovim odtenkom, kar je v službi povzročilo totalno neodobravanje. Francoska manikura (fuj!!) je menda edina sprejemjliva oblika za delo v multibrand fashion store-u. Naj mi nekdo prosim obrazloži kaj ima francoska manikura opraviti s trenutnimi trendi?! Nič! Me zanima kakšna bo reakcija na čokoladne nohtke, hihi :)

15.6.10

Summer Basics

Ne morem si pomagat... če nekaj rabim, pač kupim! Basic kratke hlače iz organskega bombaža in dve prosojni oversized majici brez rokav. V črni in beli of course!

Teli neverjetni DSqured čevlji pa za zraven... In my dreams...

slike čevljev: Sea of Shoes in Bryanboy

In še zelo pomembno vprašanje oz. bolj prošnja: Če veste za kak modni dogodek (revije, razstave, predstavitve kolekcij,...), ki bo potekal v poletnem času (od 20.7. do 6.9.), ga prosim najavite na mail oblacilnica@gmail.com. Hvala!

Mango FW1o/11

slike: Nitrolicious

Back to Top